Betaalmethoden

Wij werken voor onze online betalingen met serviceprovider " Mollie". 

Dit is een gerenomeerde Nederlandse serviceprovider. Wij (fabstyle) berekenen GEEN extra kosten voor alle gieronder genoemde betaalmethodes.

Via deze provider, kunt uw op alle mogelijke manieren betalen : iDEAL, MasterCard, Visa card, Maestro, PayPal, Bitcoin, Bancontact / Mister Cash (Belgie), SOFORT Banking (Duitsland)  Bank overschrijving

 

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent. 

iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere online betaalmethoden:

  • iDEAL is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig.
  • Betalen met iDEAL kan meteen, u hoeft zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.
  • U kunt iDEAL direct gebruiken als u internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers.
  • iDEAL is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor u ingevuld en u wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling.
  • U houdt constant controle en overzicht op uw betaling, de iDEAL betaling is meteen zichtbaar in uw rekeningoverzicht.

Snel, veilig online betalen? PayPal maakt het mogelijk: geen gedoe met keer op keer creditcardnummers of adresgegevens invullen, u betaalt met uw e-mail adres en wachtwoord.


Deze wereldwijd bekende en geaceepteerde creditcard behoeft nauwelijks verdere tioelichting. Met uw creditcard is een betaling in euro’s meestal zonder extra kosten. U kunt met MasterCard® betalen bij meer dan 35 miljoen bedrijven en geld opnemen bij ruim 2 miljoen geldautomaten wereldwijd.


Deze wereldwijd bekende en geaceepteerde creditcard behoeft nauwelijks verdere tioelichting. Met uw creditcard is een betaling in euro’s meestal zonder extra kosten. Met een Visa World Card betaalt u snel, gemakkelijk en veilig. Overal ter wereld. Online een reis boeken, kleding kopen in een winkel of de rekening van een hotel betalen, met uw creditcard van Visa is het zo gedaan.


Met Maestro kunt u veilig én gemakkelijk betalen en geld opnemen op meer dan 15 miljoen plaatsen in 93 landen. Bovendien betaalt u als consument géén extra kosten voor het gebruik van Maestro in Nederland.


Dit zijn twee gerenommeerde Belgischebetaal systemen. De nummer 1 betaalmogelijkheid in België. De betaalmogelijkheid is ontwikkeld door de grote banken in België, alle Belgische consumenten die gebruik maken van internetbankieren kunnen dan ook betalen met Bancontact / Mister Cash via hun eigen vertrouwde bankomgeving.

Elke transactie vereist een authenticatie van uw klant en maakt daarvoor gebruik van de beveiligde en vertrouwde systemen van de banken. De aangesloten banken zijn: Fintro, BNP Paribas Fortis, ING, Belfius, CBS, KBC, AXA en VDK Spaarbanken.
Sofort banking is een gerenommeerde Duitse payment provider, vergelijkbaar met Ideal in Nederland. Met SOFORT Banking is het online betalen eenvoudiger dan ooit! U gebruikt hiervoor gewoon uw vertrouwde gegevens van Internetbankieren. Deze methode is geheel veilig. Het betalingsproces vindt in real-time plaats, zodat uw bestelling - sneller dan bij een gewoonlijke bankoverschrijving - direct kan worden verwerkt.

Beschik je niet over internetbankieren en kun je dus niet betalen met iDEAL?
Dan is er altijd nog de vertrouwde bankoverschrijving. Wilt u liever betalen via eigen bank of giro overschrijving, dan kunt u daar onze gegevens voor gebruiken. De gegevens staan in de orderbevestiging die u toegestuurt krijgt als u een bestelling plaatst. Als u betaald met een giro of bankoverschrijving, kan dit soms leiden tot vertraging, omdat de kans bestaat dat niet iedere betaling direct wordt overgeboekt.

LET OP : wij verzenden pas na ontvangst van de betaling. 

 

 

Betalen aan de deur met de PostNL rembours service

Betalen aan de deur, met de PostNL rembours service.Als u door wat voor reden dan ook, niet online wilt, of kunt betalen, dan kunt u altijd nog kiezen om uw bestelling onder rembours te sturen. Hier zijn echter wel extra kosten aan verbonden, en ook zal de levertijden iets langer zijn, dan aangegeven. Bestellingen onder rembours kunnen niet naar een postbus gestuurd worden.

Bij verzending onder rembours, berekenen wij de kosten ten grootte van 17,50 euro door. U kunt dan betalen aan de bezorger.

Bewaren