Verzenden & retourneren

Verzendkosten

GRATIS VERZENDING IN NEDERLAND vanaf 50 euro !

Al onze producten worden goed en stevig ingepakt en veelal in pakketvorm verzonden. Wij verpakken onze producten zelf met uiterste zorg voor de producten.

Binnen Nederland verzenden wij GRATIS vanaf 50 euro. (daaronder 3,95 euro verzendkosten)

Voor verzendingen naar:

Europe (1) : Belgie, Duitsland, Frankrijk, Denemerken, Monaco,  Italie, Luxemburg, Oostenrijk, Spanje, Verenigd Koningkrijk en Zweden rekenen wij een vaste bijdrage voor verzend- en administratiekosten van 15 euro (Post NL, aangetekend en met Track & Trace );

Europe (2) : Finland, Portugal, Polen, Malta, Ierland, Griekenland, IJsland, Noorwegen, Andorra en Zwitserland rekenen wij een vaste bijdrage voor verzend- en administratiekosten van 20 euro (Post NL, aangetekend en met Track & Trace );

Worldwide (other countries) : Verenigde Staten, Canada, Singapore, Rusland, , Panama, Nieuw Zeeland, Israel, India, Groenland, Hong Kong, Chili, , Indonesie, Japan, Turkije, Uruguay, Philipijnen, Costa Rica, China, Australie, en Argentinie
rekenen wij een vaste bijdrage voor verzend- en administratiekosten van 25 euro (Post NL, aangetekend en met Track & Trace );

Verzenden naar andere landen kan op aanvraag via [email protected]

Gewenste levertermijn

Het verzendklaar maken van het pakket neemt 1 tot 3 werkdagen in beslag. Nadat we de bestelling hebben overgedragen aan de verzendpartner, duurt het normaal gesproken twee tot drie werkdagen voor deze wordt geleverd. Wij leveren vrijwel altijd uit eigen voorraad en uw bestelling zal doorgaans binnen 3 tot 7 werkdagen worden bezorgd.

Retourzending

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. U dient het artikel ten minste met een pakketzending met track en trace te retourneren. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected] Wij zullen vervolgens een retourformulier mailen, hetgeen volledig ingevuld en ondertekend bij de  retourzending gevoegd dient te worden. Indien de retour akkoord is bevonden, zullen wij het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. De 2 originele fabstyle labels dienen NIET verwijderd te zijn van het te retourneren artikel. De kosten van retour zenden zijn voor uw eigen rekening. 
 

De consument wordt terug betaald met hetzelfde betaalmiddel als waarmee betaald is. Dit is alleen anders als de consument toestemming geeft voor een andere betaalmethode. In dat geval worden geen extra kosten in rekening gebracht! De consument is uitsluitend aansprakelijk voor waardevermindering door gebruik van het product dat verder gaat dan nodig is om de aard, kenmerken en werking van het product vte beoordelen.

Een aantal artikelen mogen om hygiënische reden niet geruild worden. Denk hierbij aan oorbellen. Daarnaast kunnen een aantal exclusieve collectors items of zeldzame vintage artikel niet geruild worden. Dit staat altijd uitdrukkelijk vermeld bij het artikel. 

 

Uitverkochte artikelen

Mochten bestelde artikelen niet leverbaar zijn, dan is dit zichtbaar op de site. Mocht uw bestelling net tegelijkertijd met een andere bestelling zijn gedaan ( waardoor de voorraad op de site niet juist is, dan ontvangt u van ons een e-mail dat deze artikelen uitverkocht zijn.

Wij doen uiteraard ons uiterste best om het aantal uitverkochte artikelen tot het minimum te beperken en de beschikbaarheid van producten in de online shop van fabstyle op uw wensen af te stemmen. Helaas kunnen wij echter niet garanderen dat de door u gewenste artikelen altijd beschikbaar zijn.

Wij vragen uw begrip voor het feit dat uitverkochte artikelen niet kunnen worden gereserveerd of nageleverd. Wanneer het door u gewenste product door wijzigingen in de voorraad weer verkrijgbaar is in onze online shop, kunt u een nieuwe bestelling plaatsen.

Kortingsbonnen en/of cadeaubonnen

Heeft u een kortingsbon of waardebon? Deze kunt u invoeren bij de betaling van de bestelling.